Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Πίνακες και Διακοσμητικά...

Και φέτος, τον Ιούλιο του 2010, έφτιαξα τον πίνακα που θα σας δείξω και νομίζω πως είναι αυτός που μου αρέσει περισσότερο... Ο πίνακας αυτός είναι αρκετά μακρόστενος με μήκος 1,80 μ. Δούλεψα πάλι επάνω σε καμβά με ακρυλικά χρώματα. Στερέωσα γυψόγαζα, για να κάνω το κάτω κομμάτι που είναι βαμμένο χρυσαφί και να του δώσω όγκο.





Έφτιαξα με σύρμα τα κλαδιά του δέντρου και με πηλό τα φύλλα και τους καρπούς του. Ο κορμός είναι και πάλι ξύλα από την παραλία, που ενώνοντάς τα έδωσα το σχήμα που ήθελα.


 Με παίδεψε λίγο η σκιά του δέντρου, αλλά τελικά την κατάφερα! Έριξα φως με ένα φακό και σχημάτισα ακριβώς τη σκιά που έκαναν τα φύλλα μου... Ελπίζω να σας αρέσει το αποτέλεσμα!

5 σχόλια:

  1. καταπληκτικοοοο!!!!!!!!!χαχαχαχα,,πριν διαβασω την περιγραφη σου....δεν ειχα καταλαβει στην πρωτη ματια οτι η σκια ειναι ζωγραφιστη!!!!!!μ αρεσειιιιιι!!!!!!φανταστικοοοοο!!!!!!!......μου τελειωσαν οι λεξεις!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ!!!!!ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΒΡΗΚΑ ...ΜΑΛΛΟΝ Η ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΩ...ΣΕ ΒΡΗΚΕ ΠΡΩΤΗ..ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΣΦΥΡΙΞΕ!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΜΠΡΑΒΟ ΞΑΝΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστώ πολύ κορίτσια για τα καλά σας λόγια! Το blogακι μου είναι καινούριο και χαίρομαι πολύ που βλέπουν αυτά που έφτιαξα και άνθρωποι που ούτε καν γνωρίζω και μου στέλνουν θετικές αντιδράσεις! THANX!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΑ ΕΕ ΜΠΡΑΒΟΟ ΣΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΣΣΣΣ!! EΨΑΧΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝΤΡΑ ΣΤΟ GOOGLE ΚΑΙ ΣΕ ΒΡΗΚΑ ΤΥΧΑΙΑ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΟ! ΚΑΛΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΛΟΙΠΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευχαριστώ!Καλές δημιουργίες και σε σένα, έστω και στο λίγο χρόνο που λες πως έχεις! Να χαίρεσαι τον υπόλοιπο με τα παιδάκια σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή