Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Πίνακες και Διακοσμητικά

Hello! Σήμερα είπα να αλλάξω λίγο τη ροή των αναρτήσεών μου και να βάλω κάτι διαφορετικό.
Θα σας δείξω, λοιπόν, κάποιους πίνακες που έχω φτιάξει για το σπίτι μου και ελπίζω να σας αρέσουν... Πάντως είμαι σίγουρη πως στις φωτογραφίες χάνουν... :-) Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου... ΧιΧι!

Αυτόν τον έφτιαξα το καλοκαίρι του 2008, γιατί πήρα  για το σαλόνι κουρτίνες σε χρώματα καφέ και γαλάζιο και ήθελα κάτι να συνδυάσω στον τοίχο πάνω από τον καναπέ μας... Έτσι χρησιμοποίησα ακρυλικά χρώματα σε καμβά και το αποτέλεσμα το βλέπετε!



...είναι χωρισμένο σε τρία κομμάτια και ο κορμός του δέντρου είναι ξύλο που μάζεψα από την παραλία. Το μήκος του είναι περίπου ένα μέτρο...

4 σχόλια:

  1. Καλημερα, ειμαι η Κατερινα απ' τα ''Κοσμηματα Νεφελη''. Μου αρεσει η δουλεια σου και ειδικα οι πινακες! Με ειχες ρωτησεις τι εργαλεια χρειαζονται για να δουλεψει κανεις τον ορειχαλκο. Εγω δεν εχω και παρα πολλα, παντως ειναι τα ιδια που χρησιμοποιω και για τον χαλκο (εχουμε στο μπλογκ δυο κομματια σε χαλκο). Ενδεχομενως να μπορουν να σε βοηθησουν σε καποιο σιδεραδικο η σ'εξειδικευμενα μαγαζια. Θα περιμενω να δω την καινουργια σου δουλεια!
    Κατερινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια! Κατερίνα σε ευχαριστώ και για τις πληροφορίες. Έστειλα τη σελίδα σου και σε φίλες μου να δουν τη δουλειά σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. poly kalo ...poso kostizei an fysika to poylas

    ΑπάντησηΔιαγραφή