Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Γεωμετρικά Σκουλαρίκια

Χρησιμοποίησα την ίδια λογική με τα σκουλαρίκια καρδιές, για να φτιάξω το ζευγάρι που βλέπετε εδώ. Είναι φτιαγμένα από σύρμα και στολισμένα με τυρκουάζ και κοράλλια.


Κολιέ σε καλοκαιρινές αποχρώσεις

Και επειδή το καλοκαιράκι πλησιάζει, χρησιμοποίησα το τυρκουάζ, για να κάνω και κολιέ...


Εκτός από το τυρκουάζ, χρησιμοποίησα φίλντισι και κρυσταλλάκια στο ίδιο χρώμα. Έπλεξα τον σκελετό και τον ένωσα με αλυσίδα και τυρκουάζ σουέτ κορδονάκι.

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Σετ σε Καλοκαιρινές Αποχρώσεις...

Μου άρεσε το πλέξιμο με το σύρμα και το συνέχισα. Έφτιαξα ένα σετ από βραχιόλι και δαχτυλίδι, στολισμένα με τυρκουάζ και κρυσταλλάκια... Καλό???


Πλεκτό Βραχιόλι

Έκανα την πρώτη μου απόπειρα να πλέξω με σύρμα και να κάνω βραχιολάκι. Νομίζω πήγε καλά...


Σετ Χρυσό Λουλούδι και Πεταλούδα

Είδα τα μαργαριτάρια στα χρώματα της ίριδας και ήθελα οπωσδήποτε να φτιάξω κάτι με αυτά. Έφτιαξα σκουλαρίκια, όπου χρησιμοποίησα χρυσό σύρμα και τα μαργαριτάρακια μου...


Ήθελα, όμως να βάλω περισσότερα μαργαριτάρια και, έτσι, έφτιαξα και βραχιόλι για το σετ μου...


Δεν είναι όμορφα τα μαργαριτάρια μου???

Κολιέ Συρμάτινη Καρδιά

Είπα να αλλάξω λίγο το στυλ των κολιέ και να κάνω και κάτι σε κοντό... Έ τώρα που έρχεται καλοκαιράκι φοριούνται και αυτά πιο εύκολα... Είχα και την παρότρυνση των φίλων... ( Ε Νίκο???  ;-) )Στο επόμενο θα βάλω και χρώμα...


Είναι καρδιά από σύρμα, στολισμένη με μαργαριτάρια λευκά και γκρι και κρυσταλλάκια. Το κορδόνι είναι φυσικό σουέτ. Στην κοντινή φωτογραφία φαίνεται καλύτερα η καρδιά....


...και σε αυτή που το φοράω φαίνεται καλύτερα το μέγεθός του...

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Κολιέ Με Κοράλλι και Τυρκουάζ

Και κάτι πιο καλοκαιρινό... Έφτιαξα την καρδιά από σύρμα και τη στόλισα με κοράλλια και τυρκουάζ, έτσι ώστε να θυμίζει λίγο από καλοκαιράκι, που σιγά σιγά πλησιάζει... Στο υπόλοιπο κολιέ έδεσα τις ίδιες πέτρες και το αποτέλεσμα το βλέπετε...




Σετ σε Λαδί Αποχρώσεις

Είδα τις χάνδρες αυτές, που είναι σε λαδί χρώμα και ξετρελάθηκα! Άλλο ένα από τα αγαπημένα μου σετάκια! Κολιέ και βραχιόλι φτιαγμένα από μαργαριτάρια, κεραμικές χάνδρες, τσιπς όνυχα, κρυσταλλάκια και φίλντισι.


Έβαλα και εδώ μεταλλικά στοιχεία, για να το στολίσω... Καλό???

Σετ με Κεραμικές Χάνδρες

Καλημέρα! Άλλο ένα σετάκι με πέτρες και κεραμικές χάνδρες, που αποτελείται από κολιέ και βραχιόλι... Για την κατασκευή του χρησιμοποίησα κεραμικές μπάλες, τσιπς tiger eye σε γκρι απόχρωση, μεταλλικά λουλούδια, περλίτσες σε λευκό και γκρι και κρυσταλλάκια σε ροζ χρώμα.



Στην παρακάτω φωτογραφία φαίνονται καλύτερα οι κεραμικές χάνδρες. Είναι σε ροζ και γκρι αποχρώσεις και με αυτές συνδύασα και τα υπόλοιπα κομμάτια του κολιέ μου.


Ελπίζω να σας αρέσει το απτέλεσμα!

Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Σετ Κοράλλι Μαργαριτάρι

Από τα αγαπημένα μου είναι το σετάκι που θα σας δείξω. Χρησιμοποίησα λευκά μαργαριτάρια, κόκκινα κοράλλια και τσιπς όνυχα. Το στόλισα με ένα λουλούδι, που έπλεξα με σύρμα, με κρυσταλλάκια, ασημένια στοιχεία και ασημένια αλυσίδα. Το δικό μου σετ αποτελείται από κολιέ και το ίδιο βραχιόλι.



Το λουλουδάκι φαίνεται καλύτερα σε αυτή τη φωτογραφία...


Έφτιαξα και για την αδερφή μου το ίδιο κολιέ, αλλά το συνδυάσαμε με δαχτυλίδι που έχει το ίδιο λουλούδι...





Στην ίδια λογική έκανα και άλλα σετάκια με διαφορετικές αποχρώσεις και πέτρες... Οπότε αναμένεται συνέχεια! ;-) 

Κολιέ Με Πλεκτό Λουλούδι

Καλημερούδια!
Έχω πολύ καιρό να αναρτήσω κάτι, αλλά αυτό δε σημαίνει πως μου έλειψαν οι καινούριες δημιουργίες... Απλά δεν είχα χρόνο για το blogaki μου... Έτσι, λοιπόν, θα σας δείξω τα καινούρια μου μαζεμένα! ;-)
Και ξεκινάω με ένα κολιέ που έφτιαξα με πέτρες σε αποχρώσεις του γαλάζιου και του πράσινου. Το κεντρικό του σημείο είναι ένα πλεκτό λουλούδι στα ίδια χρώματα.




Και εδώ το φόρεσα για να φανεί καλύτερα!