Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Κολιέ Αμέθυστος με ημιπολύτιμους λίθους...

Και, για να ξαναφέρω λίγο χρώμα, χρησιμοποίησα ημιπολύτιμους λίθους για το κολιέ που βλέπετε παρακάτω. Έβαλα ανάμεσά τους μεγαλύτερα κομμάτια αμέθυστου και δυο χρυσά φύλλα βελανιδιάς.




Τα φύλλα τα στόλισα με σύρμα από ασήμι και πέτρες...


 ... και επάνω σε μια χρωματιστή μπλούζα...

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Κολιέ με πέρλες και αλυσίδα...

Μια παραλλαγή με αλυσίδα και πέρλες σε λευκό και μαύρο για το παρακάτω κολιέ. Χρησιμοποίησα μεγαλύτερη σε πάχος αλυσίδα και ανάμεσα στους κρίκους της κρέμασα λευκές και μαύρες πέρλες. Έβαλα μπαλάκι από σύρμα και κρυσταλλάκια. Το στόλισα και λιγάκι και το αποτέλεσμα στις οθόνες σας!



Κολιέ Νεραϊδούλες... σε μαύρο και ροζ...

Το μαύρο μου άρεσε... Χρησιμοποίησα μαύρες ψιλές χαντρούλες και κρυσταλλάκια σε μαύρο και ροζ  για να φτιάξω το κολιέ που βλέπετε παρακάτω. Το στόλισα με δύο ροζ μπαλίτσες, κορδέλα και δύο νεραϊδούλες, έτσι για να γίνει πιο κοριτσίστικο!


Κολιέ Με γυάλινες Καρδιές και Αλυσίδα...

Και κάτι λίγο πιο ροκ! Μου άρεσαν πολύ οι μαύρες γυάλινες καρδιές και θέλησα να τις συνδυάσω με αλυσίδα και κρυσταλλάκια. Προσέθεσα πέρλες σε λευκό και μαύρο, κορδέλα και τρέσα από μαύρες παγέτες.



Και φορεμένο επάνω σε χρώμα, όπου φαίνεται καλύτερα το σχέδιο και το μήκος του...

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Νεραϊδούλες με τα ονόματα των κοριτσιών...

Έφτιαξα δωράκια για τα κοριτσάκια της παρέας μας. Είναι νεράιδες φτιαγμένες από τσόχα και με κορδέλα κρέμονται τα γράμματα που σχηματίζουν τα ονόματά τους...











Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Κολιέ Με Λάβα και Μαργαριτάρια

Επάνω σε ασημένια αλυσίδα στερέωσα Λάβα και φυσικά Μαργαριτάρια και, για να στολίσω το κολιέ προσέθεσα κρύσταλλα swarovski σε λευκή απόχρωση.


Το μήκος του φτάνει κάτω από το στήθος...

Σκουλαρίκια Καρδιές

Και εδώ θα σας δείξω ένα ζευγάρι σκουλαρίκια που έφτιαξα πρόσφατα. Είναι καρδούλες από ασήμι και επάνω σε αυτό έπλεξα φυσικά κοράλλια και τυρκουάζ. Οι καρδιές έχουν διαφορετικό μέγεθος, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία...


Και εδώ φορεμένα, όπου φαίνονται καλύτερα...

Σκουλαρίκια

Σας δείχνω μερικά σκουλαρίκια που έχω φτιάξει κατά καιρούς...

Με ασημένια αλυσίδα και κόκκινες γυάλινες καρδιές.

Με ασημένια αλυσίδα και κρύσταλλα swarovski

 Με ασημένια αλυσίδα και φυσικά κοράλια

Με ντίζα και περλίτσες

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Χιονούλα... Σε λευκό με Μαργαριτάρια

Είπα να φτιάξω και κάτι σε λευκό, επηρεασμένη από τις μέρες μέσα στις γιορτές που είχαμε χιονάκι. Λίγο ήταν, αλλά και αυτό καλό!


Χρησιμοποίησα αλυσίδα σε χρυσή απόχρωση, καστόρ, δερμάτινο, λευκό κορδόνι και μαλλάκι. Στόλισα το κολιέ με μαργαριτάρια, (αληθινά ε??? όχι πλαστικαδούρα! ;-)  ) και κρυσταλλάκια σε λευκο και γκρι. Προσέθεσα  τις χιονονιφάδες, που μου άρεσαν πάρα πολύ, και στο σημείο που ενώνεται το κορδόνι με την αλυσίδα στερέωσα λευκά μπαλάκια από γούνα.


Στην κοντινή φωτογραφία φαίνονται καλύτερα τα υλικά...


 ... και σε μαύρο φόντο ακόμα καλύτερα... αλλά έτσι είναι πολύ έντονο. Μου αρέσει περισσότερο σε λευκό μπλουζάκι ή ακόμα καλύτερα σε λευκό πουκάμισο.

Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Πίνακες και Διακοσμητικά...

Καλησπέρα! Σας έχω ένα από τα πολύ αγαπημένα μου!Είναι ένα κλαδί ελιάς που έφτιαξα από αλπακά και μπρούντζο. Το στερέωσα πάνω σε κοτετσόσυρμα και έγινε ό,τι πρέπει για να στολίσει το τζάκι μας! Το μέγεθός του είναι 0,80μ * 0,60μ.




Έβαλα και κομμάτια λάβας για ελίτσες...


 ...σας αρέσει το κλαδάκι μου???



Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Πίνακες και Διακοσμητικά...

Και φέτος, τον Ιούλιο του 2010, έφτιαξα τον πίνακα που θα σας δείξω και νομίζω πως είναι αυτός που μου αρέσει περισσότερο... Ο πίνακας αυτός είναι αρκετά μακρόστενος με μήκος 1,80 μ. Δούλεψα πάλι επάνω σε καμβά με ακρυλικά χρώματα. Στερέωσα γυψόγαζα, για να κάνω το κάτω κομμάτι που είναι βαμμένο χρυσαφί και να του δώσω όγκο.





Έφτιαξα με σύρμα τα κλαδιά του δέντρου και με πηλό τα φύλλα και τους καρπούς του. Ο κορμός είναι και πάλι ξύλα από την παραλία, που ενώνοντάς τα έδωσα το σχήμα που ήθελα.


 Με παίδεψε λίγο η σκιά του δέντρου, αλλά τελικά την κατάφερα! Έριξα φως με ένα φακό και σχημάτισα ακριβώς τη σκιά που έκαναν τα φύλλα μου... Ελπίζω να σας αρέσει το αποτέλεσμα!

Πίνακες και Διακοσμητικά...

Ακόμα ένας πίνακας που έφτιαξα το χειμώνα του 2008, μιας και άλλαξα τα μαξιλάρια και τα διακοσμητικά στο σαλόνι και χρησιμοποίησα κόκκινο χρώμα . Ε! Ο πίνακας που ήταν σε γαλάζιο δεν ταίριαζε... Οπότε έκανα έναν σε κόκκινο...



Αυτός είναι μεγαλύτερος από τον προηγούμενο με μήκος περίπου 1,70 μ.
Χρησιμοποίησα και πάλι ακρυλικά χρώματα και, για να φτιάξω τα κλαδιά που φαίνονται στο δεξί κομμάτι του πίνακα, χρησιμοποίησα πηλό, για να δώσω όγκο.

Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Πίνακες και Διακοσμητικά

Hello! Σήμερα είπα να αλλάξω λίγο τη ροή των αναρτήσεών μου και να βάλω κάτι διαφορετικό.
Θα σας δείξω, λοιπόν, κάποιους πίνακες που έχω φτιάξει για το σπίτι μου και ελπίζω να σας αρέσουν... Πάντως είμαι σίγουρη πως στις φωτογραφίες χάνουν... :-) Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου... ΧιΧι!

Αυτόν τον έφτιαξα το καλοκαίρι του 2008, γιατί πήρα  για το σαλόνι κουρτίνες σε χρώματα καφέ και γαλάζιο και ήθελα κάτι να συνδυάσω στον τοίχο πάνω από τον καναπέ μας... Έτσι χρησιμοποίησα ακρυλικά χρώματα σε καμβά και το αποτέλεσμα το βλέπετε!



...είναι χωρισμένο σε τρία κομμάτια και ο κορμός του δέντρου είναι ξύλο που μάζεψα από την παραλία. Το μήκος του είναι περίπου ένα μέτρο...

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Δωράκι Σταυρός

Η φίλη μου αγόρασε καινούριο αυτοκίνητο και έτσι σκέφτηκα να της φτιάξω κάτι. Έφτιαξα ένα σταυρό για να κρεμάσει στον καθρέφτη της. Η βάση είναι φτιαγμένη από σύρμα και επάνω σε αυτή στερέωσα αιματίτη, μαργαριτάρια και κρυσταλλάκια. Το αυτοκίνητο είναι γκρι, και παρόμοια χρώματα προσπάθησα να χρησιμοποιήσω και στο σταυρό. Έβαλα πέτρες και από τις δύο πλευρές και παρακάτω φαίνεται το αποτέλεσμα.

Κολιέ για την αδερφούλα μου

...Και φυσικά δεν γινόταν να αφήσω χωρίς δώρο την αδερφούλα μου! Και φυσικά για αυτήν έφτιαξα κάτι διαφορετικό και όχι μια απλή παραλλαγή... ;-) Α! Και να σημειώσω πως αυτό το κολιέ το έφτιαξα πριν από τα δικά μου που του μοιάζουν...
 Έπλεξα λουλουδάκια με μαύρο μαλλάκι και επάνω στο κηρόσκοινο στερέωσα πέτρες, πέρλες, κρυσταλλακια και κοράλια σε κόκκινες και μαύρες αποχρώσεις.


Το μήκος του είναι και πάλι τόσο, ώστε να φτάνει κάτω απο το στήθος.